Leo Houkamp – Altijd Jong en ouderdomsproces

 

Leo Houkamp heeft het programma altijd jong ontwikkeld welke wordt uitgezonden op RTL4. Over het ouderdom proces en de te verwachten evoluties op dit gebied schrijft Leo Houkamp in zijn blog over de grote ontwikkelingen op dit gebied.

Altijd Jong is een beauty- en lifestyleprogramma met aandacht voor trends op het gebied van schoonheid, gezondheid en vitaliteit. Wekelijks voorzien we de kijker van alle ontwikkelingen, tips en adviezen die hen helpen om Altijd Jong te blijven.

Leo Houkamp etaleert zijn visie over altijd jong zijn. Uiteraard kun je alleen ‘Altijd Jong’ zijn wanneer je meerdere aspecten van een mensenleven onderzoekt en toepast. Leo Houkamp heeft presentatoren betrokken zoals Tanja Jess, Winston Post, Beertje van Beers en Ferry de Graaf. Zij voelen verschillende experts aan de tand en ondervinden aan den lijve hoe ook zij gezonder, vitaler en gelukkig kunnen zijn. Het programma Altijd Jong van Leo Houkamp combineert wetenschappelijk onderzoek en interessante weetjes waarmee zij ons leren hoe we gezond, vitaal mooi en gelukkig kunnen worden en blijven.