Wat is Collageen?

Zoals jullie inmiddels weten is collageen een lijmvormend eiwit dat één van de hoofdbestanddelen (70%) van het bindweefsel in de menselijke huid is. Het wordt aangemaakt door de fibroblasten, speciale cellen in dit bindweefsel. De collageenvezels vormen een netwerk waaraan de huid haar stevigheid, textuur, dikte en weerstand ontleent. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af wat zorgt voor verlies van volheid van de huid en toename van rimpels.

Waarom Collagen Lift en wat doet het precies?

Als je de juiste vitamines binnenkrijgt, voldoende water drinkt en gezonder eet weet je dat je huid er beter uit gaat zien. Wat wij helaas niet kunnen voorkomen is het verouderingsproces, maar die kunnen wij wel vertragen door middel van voeding.

Tijdens mijn zoektocht naar collageen kwam ik in aanmerking met het product Collagen Lift ™ Paris. Dit is een dagelijks drinkbaar collageen supplement dat klinisch bewezen rimpels tot 50% vermindert en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert. Collageen wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het spijsverteringsstelsel, hierdoor kan de huid het onmiddellijk opnemen.

Ik gebruik Collagen Lift ™ Paris nu bijna een jaar. De eerste twee maanden dronk ik elke ochtend één ampul op een nuchtere maag. Je huid moet er namelijk aan wennen en leren om het collageen op te slaan. Vanaf de eerste maand merkte ik al dat mijn huid een natuurlijke glans kreeg. Na twee maanden merkte ik echt verschil. Mijn huid voelde voller aan en mensen om mij heen gaven complimenten dat mijn huid er zo goed uitziet. Als ik een fles wijn koop wordt er zelfs om mijn legitimatie gevraagd 🙂

Kortom: Huidveroudering betekent een verlies van collageen in de huid. In tegenstelling tot crèmes en serums die van buitenaf werken kun je vanaf nu het verouderingsproces door middel van voeding vertragen. Collagen Lift™ Paris is in staat om de totale hoeveelheid lichaamscollageen te verhogen en het huidverouderingsproces om te keren.

Voor meer informatie verwijs ik jullie naar de website:www.collagenliftparis.eu/nl

Sylvana

De meeste zullen mij wel kennen, omdat ik programma manager ben van het programma Altijd Jong op RTL4. Het programma gaat onder andere over schoonheid van binnen en van buiten. Kortom wat doe je eraan om jong en vitaal te blijven.

Omdat ik zelf erg met mijn gezondheid bezig ben en het belangrijk vind om mooi van binnen en buiten te zijn verdiep ik mij in producten die mij hierbij ondersteunen.

In mijn vorige blog had ik het al over collageen. In mijn zoektocht kwam ik verschillende vormen van collageen tegen. In deze blog deel ik mijn ervaring met drinkbaar collageen: ‘Collagen Lift ™ Paris’’.

Gerelateerde artikelen