Wat is magnesium?

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor botopbouw, opbouw van lichaamseiwit, de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen. Ook is het van belang voor het goed functioneren van de spieren. Je lichaam heeft een dagelijkse behoefte aan magnesium. Bij een te kort aan magnesium kunnen er klachten als slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid ontstaan. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je dit mineraal voldoende binnenkrijgt.

Wat doen magnesium sportolie & magnesium kristallen?

Sinds een paar weken gebruik ik magnesium sportolie in combinatie met magnesiumkristallen van Permsal. Voor en na het sporten smeer ik mijn lichaam in met de olie. Ik merkte direct dat ik na het sporten minder last had van spierpijn en mijn knieblessure waar ik al jaren last van heb. Magnesium sportolie wordt snel door je huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar je cellen, daardoor geeft het een verlichting aan je spieren.

Naast de magnesium sportolie gebruik ik ook magnesium kristallen. De kristallen doe ik in een heerlijk voeten bad van 20 a 30 minuten. De kristallen hebben dezelfde snelle en effectieve kracht als olie. Het magnesium wordt direct opgenomen via de huid en dat voel je gelijk. Je slaapt er heerlijk door!

Kortom: Magnesium is een mineraal die wij nodig hebben voor een goed herstel na het sporten en het zorgt ervoor dat je fit en vitaal blijft!

Voor meer informatie verwijs ik jullie naar de website:

www.permsal.nl

Sylvana

De meeste zullen mij wel kennen omdat ik programma manager ben van het programma Altijd Jong op RTL4. Het programma gaat onder andere over onze schoonheid van binnen en van buiten. Kortom wat doe je eraan om jong en vitaal te blijven.

Omdat ik zelf erg met mijn gezondheid bezig ben en het belangrijk vind om mooi van binnen en buiten te zijn verdiep ik mij in producten die mij hierbij ondersteunen.

Ik eet gezond en sport veel. Drie a vier keer per week ben ik te vinden in de sportschool.  Ik kies bewust voor een gezonde levensstijl, daarom heb ik mij verdiept in magnesium. In mijn zoektocht kwam ik verschillende vormen van dit mineraal tegen, van capsules tot aan magnesium citrate.

Gerelateerde artikelen