Wat is Squalaan?

Squalaan is een olie die identiek is aan een stof (een soort vet) die van nature in onze huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. Dit wordt gewonnen uit planten en organismen. De meeste squalaan die in cosmetica wordt gebruikt, is afkomstig uit haaien en olijven. De Squalaan in de producten van Squalan is afkomstig uit rietsuiker. Zeer puur en goed voor het milieu! Squalaan herstelt de natuurlijke balans van de huid door terug te geven wat er van nature in hoort. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een mooie huid krijgt een nog mooiere uitstraling.

Wat doet het?

Sinds een paar weken gebruik ik de producten van Squalan. Ik gebruik de Cleanser, Squalan Pure (gezichtsolie) en het Eye Serum. Elke avond maak ik mijn gezicht schoon met de Cleanser zonder mijn make up eerst af te halen, vervolgens gebruik ik het Eye Serum onder mijn ogen en breng elke ochtend en avond 1 a 2 druppels Squalan Pure aan op mijn gezicht. Ik merk sinds ik Squalan gebruik dat mijn huid verbetert is, niet meer droog is, glad aanvoelt, een natuurlijke glans heeft en dat ik minder wallen heb. De Cleanser zorg ervoor dat de Pure en het Eye Serum direct intrekken. Hierdoor is mijn huid elastischer en verzacht het de fijne lijntjes in mijn gezicht. Zo voorkom ik in ieder geval rimpels in mijn gezicht.

Kortom: De olie verbetert, verzacht en herstelt de huid. Het vult aan wat de huid op dat moment nodig heeft, waardoor elke huid een mooiere en gezondere uitstraling krijgt.

Voor meer informatie verwijs ik jullie naar de website:

www.squalan.com

Sylvana

De meeste zullen mij wel kennen omdat ik programma manager ben van het programma Altijd Jong op RTL4. Het programma gaat onder andere over onze schoonheid van binnen en van buiten. Kortom wat doe je eraan om jong en vitaal te blijven. Omdat ik zelf erg met mijn gezondheid bezig ben en het belangrijk vind om mooi van binnen en buiten te zijn verdiep ik mij in producten die mij hierbij ondersteunen.

Ik vind het erg belangrijk om mijn huid op een goede manier te verzorgen. Zoals jullie weten zijn er zoveel producten en behandelingen die ons huid verbeteren en verjongen. Zelf ben ik bijna 36 jaar en vind het belangrijk om op een natuurlijke manier mijn huid te ondersteunen zodat ik altijd jong blijf J! Deze keer heb ik voor een natuurlijke huidverzorgingslijn gekozen die mijn huid schoonmaakt, verbetert en voedt.

Gerelateerde artikelen